Kundcase

Västerbottensost

WebbutvecklingGrafisk profilDigital marknadsföringGrafisk formgivningTryck & PrintMediahandlerLagerhållning & Distribution

Vårt uppdrag

Vårt samarbete med Västerbottensost innehåller allt från grafisk formgivning, skyltar, tryck och lagerhållning till skapande av innehåll för deras hemsida, nyhetsbrev och sociala medier.

”Jag tycker att vi har ett jättefint samarbete som också vuxit över tid.  Det jag gillar är att de alltid är flexibla och det känns mer som att de är kollegor än en leverantör.”

Veronica Åslin, 
Trade Marketing Manager Norrmejerier

Webbutveckling

Vi ville skapa en dynamisk hemsida för Västerbottensost med fokus att inspirera och aktivera besökarna. En receptbank, mina sidor och Svenska folket lagar skapades, där besökarna själva kan lägga upp sina egna recept. Allt detta bidrar till ett större engagemang hos besökarna.

Grafisk identitet

Med den nya hemsidan och att användare själva skulle kunna publicera sina recept, skapade vi också en logotyp för Svenska folket lagar. Vi tog hänsyn till deras befintliga logga för att säkerställa en enhetlig och igenkännbar visuell estetik för Svenska folket lagar.

Digital marknadsföring

Vi har hand om Västerbottensosts närvaro på sociala medier, från skapande av innehåll till publicering och annonsering. Dessutom hanterar vi Google Ads-kampanjer samt skapar innehåll för nyhetsbrev och hemsidan. På så sätt säkerställer vi en sammanhängande och engagerande närvaro online.

Grafisk formgivning

Samarbetet med Västerbottensost inkluderar även formgivning av butiksmaterial och kampanjer. Vi skapar material som förstärker varumärkets närvaro i butiker, med fokus på att locka och informera kunder. Från kampanjer till produktinformation, arbetar vi för att skapa en enhetlig och tilltalande presentation av Västerbottensost i varje butik.

Tryck & Print

Vi ser till att allt material såsom foldrar och receptkort uppfyller Västerbottensost riktlinjer gällande tryck och val av material. Vid genomförandet ser vi till att varje tryckt element är i överensstämmelse med deras vision och standarder.

Mediahandler

Genom att använda vårt egenutvecklade MRM-system, Mediahandler, får Västerbottensost en lättöverskådlig och smidig åtkomst till allt sitt material samt aktuella lagersaldon för både butiksmaterial och profilprodukter.

Lagerhållning & Distribution

Genom vår logistiklösning ser vi till att deras produkter når rätt platser i rätt tid. Vi ser till att de hanteras och lagras på ett säkert och strukturerat sätt, vilket garanterar att Västerbottensost kan möta efterfrågan med precision och pålitlighet.

Kontakt

Roger Vedin

VD Ågrenshuset Bjästa, projektledare

Se nästa case

Piggelinjakten
Affärsutveckling samt design och utveckling av appen Piggelinjakten.
ApputvecklingSystemutvecklingWebbutvecklingAffärsutveckling