Kundcase

Hoppets Stjärna

Grafisk formgivningTryck & PrintWebbutvecklingDigital marknadsföringLagerhållning & DistributionMediahandlerAffärsutveckling

Vårt uppdrag

Hoppets Stjärna stod inför behovet av att omvandla och optimera sin verksamhet. Önskan var att modernisera såväl den digitala som den analoga närvaron. Vi har hjälpt dem med utseende och design på hemsida, brevutskick och annat marknadsföringsmaterial.
Genom vårt tryckeri producerar vi alla typer av material för dem. Vi hanterar även distribution och lagerhållning, vilket ger dem en smidigare process och mer tid för sin kärnverksamhet. Med vår helhetslösning säkerställer vi att Hoppets Stjärna kan fokusera på det som verkligen betyder mest – att göra en positiv skillnad i världen.

”Vi tilltalas av Ågrenshusets mix av grafiska tjänster och flexibel produktion. Allt finns i samma hus vilket gör det enkelt och kostnadseffektivt. De har hög kompetens och driv att utvecklas tillsammans med sina kunder, det passar oss perfekt.”

Lennart Eriksson,
Generalsekreterare Hoppets stjärna

Grafisk formgivning

Vi skapar material till Hoppets stjärna för både trycksaker och digitala plattformar. Vi designar varje månad deras tryckta utskick och har gjort det i många år.

Tryck & Print

I vårt tryckeri hjälper vi Hoppets stjärna med både tryck av månadsutskick, vykort, flyers, foldrar och annat. Vi gör variabeltryck för att personalisera utskicken så att innehållet riktas till rätt mottagare.

Webbutveckling

Hemsidan fick en ny design med smarta funktioner som ligger i tid för dagens utveckling. Kopplingar för både betallösningar och mellan olika plattformar såsom mail och gåvobevis gjordes.

Digital marknadsföring

För att hitta och rikta sig mot rätt målgrupp hjälper vi Hoppets stjärna med strategisk annonsering på sociala medier. Vi hjälper även till med skapande av nyhetsbrev som skickas månadsvis till faddrar och givare.

Lager & Distribution

Vi adresserar och kuverterar allt vi tryckt åt Hoppets stjärna och lämnar in till posten via vår distributionsanläggning.

Mediahandler

Genom vårt MRM-system Mediahandler har Hoppets Stjärna byggt upp ett arkiv, vilket består av alla de fysiska utskick de skickat. Alla dokument, texter och bilder finns arkiverade här så att de kan gå tillbaka och se vad som är gjort och eventuellt använda saker igen.

Affärsutveckling

För att effektivisera Hoppets stjärnas arbete gick vi igenom verksamhetens alla delar och skapade en kommunikationsplan där de lättare såg vad som skulle göras när och av vem.

Kontakt

Roger Vedin

VD Ågrenshuset Bjästa, projektledare

Se nästa case

Västerbottensost
Butiksmaterial samt innehåll till hemsida och sociala medier.
WebbutvecklingGrafisk profilDigital marknadsföringGrafisk formgivningTryck & PrintMediahandlerLagerhållning & Distribution