Grafisk formgivning

Förmedla med färg och form.

Som grafiska designers vet vi att det grafiska utgör fundamentet för ett varumärke. Det är den första visuella upplevelsen som fångar ögat. Vi ser konsten i att förena text och bilder för att skapa kraftfulla visuella budskap. Vårt arbete sträcker sig från trycksaker och förpackningar till böcker, utställningar och hemsidor.

Vi vill kommunicera genom en mix av färger, texter och bilder. Av detta skapar vi inte bara estetiskt tilltalande element, utan också effektiva meddelanden som informerar, övertygar och driver till handling.

Illustrationer

Vill du få ett personligt uttryck som dina kunder känner igen dig för? Illustrationer är ett perfekt komplement till vanliga bilder för att skapa en personligare framtoning. Vi hjälper dig gärna med idéer och förslag beroende på användningsområde!

Hemsidor

En övertygande webbdesign är avgörande för att skapa en minnesvärd närvaro online. Med grafiska element till din webbsida får du inte bara en estetiskt tilltalande layout, utan även en användarvänlig och lättillgänglig plattform för dina besökare. Våra designers fokuserar på att skapa visuellt tilltalande element som inte bara fångar uppmärksamhet, utan även kommunicerar din varumärkesidentitet på ett effektivt sätt.

Läs mer om hemsidor här.

Böcker

En bra bok kräver sin design. Har du en skrivit en bok med vet inte hur du ska formge designen? Hur ska bilder och texter kombineras? Våra grafiska formgivare hjälper dig gärna! Med ögon för färg & form, samt små detaljer skapar våra grafiker en visuellt tilltalande layout som passar dig och ditt budskap.

Läs mer om böcker inom Produkter & Service här.

Förpackningar

Går du ofta efter utseende när du köper en förpackning? Det sägs att majoriteten av oss väljer produkt efter förpackningsdesignen. Med hjälp av våra grafiska formgivare skapar vi en förpackning med din grafiska profil, din målgrupp samt din produkt i åtanke. Vi gör även konkurrensanalyser som gör att din förpackning sticker ut i mängden.

Foldrar & Broschyrer

Med en noggrann balans mellan kreativitet och strategi skapar vi unika visuella lösningar. Våra grafiska formgivare är mästare på att använda färg, typografi och layout för att skapa material som inte bara är estetiskt tilltalande utan också tydligt och effektivt kommunicerar ditt budskap. Det omfattar allt från informativa manualer till övertygande reklammaterial. Oavsett om du behöver en elegant produktkatalog eller en informativ företagsbroschyr, så strävar vi efter att leverera visuella lösningar som överträffar dina förväntningar.

Butiks- och expomaterial

Behöver du hjälp med designen på nytt material till din butik? Eller ska du vara med på en mässa och vill sticka ut i mängden med din monter? Oavsett om det är skyltar, affischer eller annat butiksmaterial, strävar vi efter att skapa designlösningar som passar perfekt för din verksamhet. När det gäller mässor är första intrycket avgörande. Vår expertis sträcker sig till att skapa monterdesign som verkligen sticker ut i folkmassan. Med en kombination av kreativitet och strategi, utformar vi en monter som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också optimerad för att locka rätt besökare och maximera ditt intryck.

Annonsering

Vi skapar effektiva och visuellt tilltalande annonser för våra kunder. Med en kombination av kreativitet och erfarenhet omvandlar vi idéer till kampanjer som förmedlar den önskade informationen på ett attraktivt sätt och samtidigt driver resultat.

Läs mer om annonsering här.

Har du en idé du vill förverkliga?

Har du någon fråga eller en idé du vill diskutera? Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns här för att hjälpa dig!

Kontakt

Anna Eklund

Order & Offert, Skylt & Dekor

Roger Vedin

VD Ågrenshuset Bjästa, projektledare