Foto och Film

En bild säger mer än 1000 ord.

Behöver du hjälp med bilder på produkter eller foton till annonseringsmaterial? Eller har du funderat på att använda dig av video i din marknadsföring? Kanske vill du ta videon till nya höjder? Då erbjuder vi filmning med drönare. Vad du än funderar på kan vi vara en hjälpande hand för att få dig och ditt företag att sticka ut och stärka ditt varumärke.

Foto

Oavsett om det handlar om porträttbilder, produktfotografering eller bilder som visar de tjänster du erbjuder, så finns vi här för att hjälpa dig. Vi är glada att komma med kreativa idéer som passar både dina behov och din företagets visuella identitet. Tveka inte att kontakta oss idag, och låt oss tillsammans skapa något som förstärker din verksamhet.

Film

Rörligt material blir mer och mer populärt. Oavsett om det är en informationsfilm eller reklamfilm hjälper vi dig med manus, klippning och efterarbete, stort som smått. Fantasi och idéer finns det gott om så tveka inte att höra av dig för eventuella uppdrag!

Drönare

Genom att använda drönare kan vi fånga unika perspektiv och skapa minnesvärda bilder och videor. Oavsett om det handlar om imponerande landskapsvyer, arkitektoniska fotografier på byggnader eller avancerade marknadsföringsvideor, hjälper vi dig att ta din visuella kommunikation till högre höjder.

Har du en idé du vill förverkliga?

Har du någon fråga eller en idé du vill diskutera? Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns här för att hjälpa dig!

Kontakt

Madeleine Sellin

Prepress/Bild

Nina Forslund

Affärsutvecklare/Projektledare

Emelie Nordin

Affärsutvecklare/Projektledare