Digital marknadsföring

Engagera med din målgrupp online.

Med strategisk marknadsföring på sociala medier, vid sökning samt en optimerad hemsida ökar vi vår kunds digitala synlighet. Tillsammans söker vi upp rätt målgrupper och tar steget mot framgång online.

Sociala Medier

Vi skapar en stark och engagerande närvaro för ditt varumärke på sociala medieplattformar. Genom strategiskt innehåll och målinriktad interaktionsstrategi på bl.a. Facebook och Instagram hjälper vi dig att nå din målgrupp på rätt sätt. Vare sig det handlar om organisk tillväxt eller effektiv annonsering, är vi din partner för att maximera din påverkan på de digitala kanalerna.

Google Ads

Vill du synas högt upp i Googles sökresultat? Vi kan hjälpa dig genom både SEO (organisk) och SEA (betald annonsering).
Med en noggrann sökordsanalys och optimering av din hemsida säkerställer vi att varje klick på sökmotorn ger maximal avkastning. Med oss som partner får du inte bara ökad synlighet, utan även mer kvalificerad trafik som är ute efter vad du erbjuder. Ta steget mot framgångsrik digital marknadsföring med våra Google Ads-tjänster.

Google Analytics

Vet du hur många som besöker din hemsida varje vecka? Hur de beter sig, vilka undersidor som har mest trafik och varifrån besökarna kommer?
Genom att koppla GA4 till din webbsida får du fram statistik, vilket hjälper dig att optimera din webbplats och även skapa målriktad marknadsföring där din målgrupp finns. Du får förståelse om vad besökarna på din webbplats är intresserad av och kan rikta relevant budskap till rätt målgrupp.
Hör av dig så berättar vi mer om Google Analytics och vad du kan åstadkomma med hjälp av statistik och data från din hemsida.

Marketing Automation

Genom e-postmarknadsföring kan vi automatisera kampanjer och nyhetsbrev så att rätt innehåll når rätt målgrupp vi rätt tid. Ett alternativ som gör det möjligt att nå en bred publik samtidigt som du skapar individuellt anpassade utskick. Det stärker kundernas band till ditt varumärke på ett kostnadseffektivt sätt.

Innehåll till hemsidan

Har du inte den tiden du behöver för att skapa och publicera kampanjer på din webbsida? Blir det lätt att din webbsida står statisk och inte uppdateras så ofta som du skulle vilja? Kontakta oss så diskuterar vi gärna vad vi kan hjälpa dig med.

Har du en idé du vill förverkliga?

Har du någon fråga eller en idé du vill diskutera? Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns här för att hjälpa dig!

Kontakt

Anna Lundgren

Digital kommunikatör & Projektledare

Fredrik Ulander

Affärssystemsutvecklare